Monday, January 15, 2007

informatie Bermuda driehoek

De waarheid van de Bermuda driehoek.
Ik zal niet zeggen dat ik precies weet wat er gebeurt, zoals de wetenschappers dat wel doen. Ik geef liever bewijs waar jullie dan zelf over kunnen oordelen. De wetenschappers gaan altijd zover met hun bewijzen over, UFO's enz. Het gebied van de Bermuda Driehoek is zonder twijfel een gebied van mysterie en tragedie. Er zijn veel goede punten gegeven door, scholieren, historicus en wetenschappers zoals:

foto : Waterhoos die kan tegenkomen in de bermuda driehoek
Tropisch weer
Er zijn veel kleine maar intens zware stormen die zich heel snel opbouwen, tot een krachtige storm die niet door de sateliet serveillance gezien worden.
Deze maken zulke gevaarlijke verschijnselen zoals waterhozen die makkelijk een passerend schip of vliegtuig kapot kunnen maken.

Amateur schippers
Dit is allemaal gezegt door een ervaren schipper. De kustwacht krijgt meer dan 8000 telefoontjes per jaar van schippers in nood, dit zijn meer dan 20 per dag.
Maarja, meeste telefoontjes zijn schippers die geen benzine meer hebben of een ander stom probleem tegen hetl ijf zijn gelopen.
Deze beeldschone plek is hoogst relaxerend, daarom gaan de meeste schippers vaak

De golf stroom
Deze oceaan is op dit moment extreem sterk. Er is vastgesteld dat hij in sommige gebieden sneller dan 5kmpu kan gaan. Dit is genoeg om vele boten hondere kilometers weg te gooien.
Dit met gecombineerde met het ongewone effect van magnetism in dat gebied, is het gevolg van vele verwarde schippers.
Onderwater aarbevingen
Er is er nog geen een officieel opgenomen, wetenschappers hebben een groot seismic activiteit in dit gebied gevonden.
In lage gebieden, onderwater aardbevingen habben de kracht om zulke on evenheden te veroorzaken zoals de tsunamus in het vere oosten.


No comments: